041 670 917

savnegregor@siol.net

prikaži zemljevid

INFRARDEČE KABINE

TrioSol ARVE 150

-20 %
TrioSol Arve 150_Ambiente
Akcijska cena: 6,245,00 €
Redna cena: 7,806,00 €
Zunaj markanten izgled tradicionalnega hrasta z letvami iz cenjene cedre, znotraj edinstvena atmosfera cemprina : oboje zduženo s trojnim ogrevanjem TrioSol.

TrioSol Arve 150, Art. št.: 390308

Zunaj markanten izgled tradicionalnega hrasta z letvami iz cenjene cedre,znotraj edinstvena atmosfera cemprina : oboje zduženo v tej novi infrardečikabini. Inovativni VITALcorner ,zmogljivi površinski grelci ter solni uparjalnik so upravljani direktnoiz notranjsti kabine – posamično in elektronsko.
• vrste lesa: dekor hrast / cemprin / kotne letve iz cedre
• grelni elementi: 3 površinski grelci, 2 VITALlight-ABC-grelca v Vitalcornerju
• moč: 1070 Watt / 2 x 350 Watt
• Infrasteam - zmogljiv uparjalnik, 750 Watt,
uparjalnik: količina vode ca. 2 litra
• Sole-Therme-Pur: solni uparjalnik za Infrasteam uparjalnik
z 2 kg solnih kamnov
• steklena vrata: varnostno steklo 6 mm, gladko
• klop: jelša, masiva
• mere: 150 x 110 x 197 cm

TrioSol - užitek življenja!
TrioSol infrardeča kabina je wellness oaza. Površinski grelci oddajajo blagodejno toploto, VITALlight-grelec intenzivneje točkovno obseva želene dele telesa s podobnim ABC spektrom kot sonce. Ekskluzivne Sole Therme pa bogatijo ozračje s paro, ki je napolnjena z drobnimi delci soli ter kombinirana z zelišči. Vse tri vrste ogrevanja se enostavno regulirajo preko ene kontrolne enote – možno je delovanje vseh treh sistemov hkrati ali vsakega posamično.

Cemprin - moč kralja Alp
Spoznajte pozitivne učinke pravega cemprinovega lesa Cemprin velja za kralja Alp in raste zelo počasi v visokogorju. Gosta rast in visoka vsebnost shranjenih eteričnih olj podarja lesu cemprina vrsto lastnosti, ki koristijo človeku:
• znižuje srčni utrip
• stabilizira krvni obok
• zmanjšuje vremensko občutljivost
• pospešuje regeneracijo
• pomirja
• deluje antibakterijsko
• idealen za alergike
V infrardeči kabini izdelani iz cemprina, kjer je človek skoraj popolnoma obdan s plemenitim lesom se njegove lastnosti pokažejo v polni meri. Infraworld uporablja cemprin le kot material za inovativne in funkcionalne infrardeče kabine, ki dolgotrajno postavljajo zdravje in sprostitev na najvišjem nivoju na prvo mesto. Značilna barva in živahna struktura poudarja naravno lepoto te cenjene vrste lesa.

VITALcorner - podvojeno dobra novost
še več wellness užitkov ponuja najmlajša izmed Infraworldovih inovacij: VITALcorner ponuja blagodejno infrardečo toploto za hrbet in obe rameni. Za to poskrbita dva VITALlight-ABC-grelca, ki sta pravokotno umeščena v hrbtno in stransko steno kabine. Grelca imata lastno regulacijo, ki omogoča da lahko vsakega izmed njiju neodvisno drug od drugega nastavljate po lastnih željah in potrebah – za visok nivo dobrega počutja.

Možnost plačila na obroke.

Nakup na obroke: avans 1.874,00 € + 6 obrokov po 765,00 € ali 10 obrokov po 674,00 €  


Triosol Arve 150TrioSol_Arve_Zermatt_150Zirbe SoftlineVitalcorner_S23Bild S14Bild S63_2Symbolbild Audio System mit BluetoothTrioSol Arve 150_Ambiente

Vas zanima več?


Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
Aktualne objave
RAZSTAVNI SALON BTC LJ PONOVNO ODPRT
Obveščamo vas, da s četrtkom, 21.05.2020 ponovno odpiramo razstavni salon savn, ki je bil zaradi epidemije koronavirusa zaprt.
RAZSTAVNI SALON BTC LJ ZARADI KORONAVIRUSA DO NADALJNEGA ZAPRT
Obveščamo vas, da bo razstavni salon savn v BTC LJ zaradi epidemije koronavirusa do nadaljnega zaprt od torka, 17.3..2020.
DELOVNI ČAS SALONA MED BOŽIČNO NOVOLETNIMI PRAZNIKI
Obveščamo vas, da bo razstavni salon savn Infraworld v BTC LJ med prazniki zaprt od torka, 24.12.2019 do srede, 06.01.2020