041 670 917

savnegregor@siol.net

prikaži zemljevid

Podjetje

Podjetje Gregor d. o. o. iz Slovenj Gradca je bilo ustanovljeno leta 1990 in je v zasebni lasti. Do vstopa Slovenije v EU je bila dejavnost podjetja predvsem zunanja trgovina – uvoz in izvoz lesnih in kovinskih izdelkov ter polizdelkov. V sklopu podjetja je med letoma 1994 in 2004 deloval manjši fitnes center.

Leta 2004 se je podjetje preusmerilo na slovenski trg s programom ponudbe infrardečih toplotnih kabin – infra savn. Pozneje se je ponudba širila s finskimi, zeliščnimi in kombiniranimi savnami ter priborom in opremo za samostojno gradnjo savn. Povezali smo se s priznanim proizvajalcem savn, avstrijskim podjetjem TPI. Za savne, ki jih razvijajo in tržijo pod blagovno znamko Infraworld, smo postali ekskluzivni zastopnik za slovensko tržišče in trge bivše Jugoslavije.

Več kot tisoč različnih savn v domovih in javnih objektih

Od ustanovitve podjetja smo v Sloveniji postavili že več kot tisoč različnih savn v domovih in javnih objektih (hoteli, zdravilišča, apartmaji, fitnes centri, kozmetični saloni, …). Številne zadovoljne uporabnike naših savn najdete po vsej Sloveniji. S ponudbo pribora za savnanje in delov za samostojno gradnjo savn podpiramo domače mojstre in mizarje, ki izdelujejo savne po meri.

Od septembra 2011 našo ponudbo predstavljamo tudi v salonu SANUS – BTC City Ljubljana v spodnji etaži Emporiuma. 
 

 

Sedež podjetja

GREGOR D.O.O.
Podjetje za storitve in trgovino

Troblje 5,
2380 Slovenj Gradec

T:: 02 88 41 084
M:: 041 670 917
savnegregor@siol.net

Matična številka: 5347459
Davčna številka: SI38205696

» informacije in povpraševanje

Salon SANUS

BTC City Ljubljan
Spodnja etaža EMPORIUM

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana
Aktualne objave
POLETNI DELOVNI ČAS RAZSTAVNEGA SALONA BTC LJ
Delovni čas razstavnega salona Sanus v mesecu juliju in avgustu
RAZSTAVNI EKSPONATI 2017 PO UGODNI CENI
Ugodna ponudba razstavnih eksponatov finskih in IR savn po močno znižani ceni. Podroben opis in ceno najdete v zavihku AKCIJA, na ogled pa so v našem salonu v BTC Ljubljana-spodnja etaža Emporium
NOV KATALOG 2017 - 18
Kot vsako leto v poletnih mesecih nastaja nov katalog savn in opreme za savne INFRAWORLD, ki vsako leto postreže tudi z novostmi.