041 670 917

savnegregor@siol.net

prikaži zemljevid

INFRARDEČE KABINE

FUSION GLAS 125 trepetlika VG

-19 %
Fusion Glas 125 Espe VG
Akcijska cena: 6,147,00 €
Redna cena: 7,588,00 €
Steklena fronta in svetel les trepetlike delata to kabino optično brezhibno in jo postavita v središče vaše wellness oaze.

FUSION GLAS 125 Trepetlika VG, Art.št.390156 - trenutno nedobavljivo !

Steklena fornta in svetel les trepetlike naredita to kabino optično brezhibno in jo postavita v središče vaše wellness oaze. Površinski infrardeči grelci in oba pravokotno nameščena VITALlight infrardeča grelca se lahko neodvisno in brezstopenjsko krmilijo preko napredne kontrolne enote. Problemi v hrbtnem predelu in ramenskem obroču so lahko kmalu preteklost.

- vrste lesa: trepetlika, vse letve in masiven okvir trepetlika
• grelni elementi: 3 antracitno sivi površinski grelci, 2 VITALlight-IPX4-
infrardeča grelca v VITALcorner postavitvi
• moč: 730 Watt / 2 x 350 Watt
• steklena vrata & okno: varnostno steklo, 8 mm, prozorno,
možnost menjave L/D
• klop: trepetlika, masiva
• mere (š x g x v): 125 x 112 x 201,5 cm

Površinski grelci Infraworld
Princip 3 dejavnikov:
Nastavljiva moč sevanja
Preko elektronskega upravljanja nameščenega v notranjosti kabine se moč sevanja na enostaven način regulira. Danes npr.želite intenzivno infrardeče sevanje izhajajoče iz temperature grelcev 80 °C, jutri pa blago sproščujočo toploto s temperaturo grelcev, ki vas obdajajo, nastavljeno na 40 °C. Prefinjena tehnika vam vedno zagotavlja udobje v vaši Infraworld kabini.
Enakomernost in dobra pokritost sevanja
Velika površina grelnih elementov enakomerno seva in oddaja toploto, s čimer se doseže izredno dobra pokritost celega telesa. Če želimo dodaten efekt intenzivnega točkovnega obsevanja v hrbtnem predelu, priporočamo serijo modelov Fusion, TrioSol ali Vario. Tu idealno kombiniramo površinske grelce z VITALlight-ABC grelcem. Držimo se gesla: »V moji Infraworld kabini se vedno počitim udobno.«
Prizanesljiva temperatura
Izpopolnjena tehnika zagotavlja konstantno temperaturo v kabini skozi celoten čas uporabe. Tako se začnejo pozitivni učinki za telo že pri za krvni obtok zelo blagodejnih 30 °C. Če pa želite bolj intenzivno infrardeče savnanje se temperatura zelo hitro dvigne preko enostavnih nastavitev na kontrolni plošči v notranjosti kabine.

VITALlight-ABC-grelec spolnim spektrom
Infraworld je razvil infrardeč grelec, katerega spekter je podoben spektru, ki ga oddaja sonce. Cilj je bil ustvariti infrardeč grelec za intenzivno točkovno uporabo, zato je nastal VITALlight grelec z deležem infrardečega A spektra15 %, B spektra 50 % in C spektra 35 %.VITALlight grelec je obdan z visokosijajno reflektorsko kadjo ter upravljan z najsodobnejšim upravljanjem. Tako je nastala zelo učinkovita infrardeča tehnologija.
Ta sistem je uporabljen v vseh modelih serije FUSION, TRIOSOL in VARIO.
Uporaba:
VITALlight grelec doseže takoj po vklopu 100 % zmogljivost. Zato je možna takojšna uporaba brez predogrevanja. Zaradi intenzivnosti sevanja je priporočljiv čas uporabe pri polni moči največ 15 minut. Zaradi možnosti zmanjšanja moči sevanja se lahko ta čas bistveno podaljša.


Trepetlika
Trepetlika se zaradi svojih lastnosti smatra kot zelo primerno za izdelavo savn. Dobro prenaša vlago ter visoke temperature, je brez smole, ima zelo malo vej ter ima nizko toplotno prevodnost. Njena svetla barva deluje posebno elegantno in daje savni želen, enkraten izgled. Savna iz tega plemenitega trdega lesa listavcev bo zagotovo postala središče vaše wellness oaze.

Možnost plačila na obroke.

Nakup na obroke: avans 1.844,00 € + 6 obrokov po 753,00 € ali 10 obrokov po 664,00 €


Fusion Glas 125 Espe VG_Tuer_reFusion Glas 125 Espe VG_Tuer_liFusion Glas 125 Espe VG

Vas zanima več?


Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
Aktualne objave
DELOVNI ČAS SALONA BTC LJ JUNIJ 2021 - LETNI DOPUST
Cenjene stranke obveščamo, da bo razstavni salon savn Infraworld v BTC Ljubljana zaradi letnega dopusta zaprt od 15.6.2021. Salon bo ponovno odprt v četrtek, 1.7.2021. Hvala za razumevanje.
NOV KATALOG SAVN IN OPREME ZA SAVNE INFRAWORLD 2020/21
Izšel je nov katalog savn in opreme za wellness. Zagotovite si svoj izvod.
POLETNI DELOVNI ČAS SALONA SAVN BTC
Salon bo v poletnih mesecih odprt ob četrtkih od 10-17 h.