041 670 917

savnegregor@siol.net

prikaži zemljevid

INFRARDEČE KABINE

VARIO NATURA 147 GLAS

-17 %
Vario Natura 147 Glas
Akcijska cena: 5,969,00 €
Redna cena: 7,192,00 €
Prostorna masivna IR kabina s stekleno fronto, oblazinjenim točkovnim grelcem in dodatno opremo (LED/Audio) nudi popoln wellness užitek. 

VARIO NATURA 147 GLAS, Art. št.: 390176

Ta prostorna masivna infrardeča kabina s stekleno fronto nudi popoln wellness užitek. Oblazinjen VITALlight grelec, vključena LED barvna osvetlitev in audio sistem - oba z daljincem - naredijo vaš čas, preživet v savni, še bolj sproščujoč.
• vrste lesa: brune nordijske smreke, 40 mm
• grelni elementi: 4 površinski grelci, 1 VITALlight-ABC-grelec
• moč: 1440 Watt / 500 Watt
• steklena vrata & okno: varnostno steklo 8 mm, prozorno, možnost menjave vrat na L stran
• klop: trepetlika, masiva
• mere: 147 x 104 x 201,5 cm

Površinski grelci Infraworld
Princip 3 dejavnikov:
Nastavljiva moč sevanja
Preko elektronskega upravljanja nameščenega v notranjosti kabine se moč sevanja na enostaven način regulira. Danes npr.želite intenzivno infrardeče sevanje izhajajoče iz temperature grelcev 80 °C, jutri pa blago sproščujočo toploto s temperaturo grelcev, ki vas obdajajo, nastavljeno na 40 °C. Prefinjena tehnika vam vedno zagotavlja udobje v vaši Infraworld kabini.
Enakomernost in dobra pokritost sevanja
Velika površina grelnih elementov enakomerno seva in oddaja toploto, s čimer se doseže izredno dobra pokritost celega telesa. Če želimo dodaten efekt intenzivnega točkovnega obsevanja v hrbtnem predelu, priporočamo serijo modelov Fusion, TrioSol ali Vario. Tu idealno kombiniramo površinske grelce z VITALlight-ABC grelcem. Držimo se gesla: »V moji Infraworld kabini se vedno počitim udobno.«
Prizanesljiva temperatura
Izpopolnjena tehnika zagotavlja konstantno temperaturo v kabini skozi celoten čas uporabe. Tako se začnejo pozitivni učinki za telo že pri za krvni obtok zelo blagodejnih 30 °C. Če pa želite bolj intenzivno infrardeče savnanje se temperatura zelo hitro dvigne preko enostavnih nastavitev na kontrolni plošči v notranjosti kabine.

Nordijska smreka
Zelo počasna rast dreves nordijske smreke v ekstremnem mrazu daje lesu posebno trpežnost. Zato je bolj obstojen in kot tak tudi zelo primeren za izdelavo savn. Zaradi zelo finih por v strukturi lesa nastaja v savnah zelo močna, prijetna toplota.

Možnost plačila na obroke.

Nakup na obroke: avans 1.791,00 € + 6 obrokov po 731,00 € ali 10 obrokov po 645,00 €  

Vario Natura 147 GlasVario Natura 147 Glas_vrata_DVario Natura 147 Glas_Tuer_li

Vas zanima več?


Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
Aktualne objave
DELOVNI ČAS SALONA BTC LJ JUNIJ 2021 - LETNI DOPUST
Cenjene stranke obveščamo, da bo razstavni salon savn Infraworld v BTC Ljubljana zaradi letnega dopusta zaprt od 15.6.2021. Salon bo ponovno odprt v četrtek, 1.7.2021. Hvala za razumevanje.
NOV KATALOG SAVN IN OPREME ZA SAVNE INFRAWORLD 2020/21
Izšel je nov katalog savn in opreme za wellness. Zagotovite si svoj izvod.
POLETNI DELOVNI ČAS SALONA SAVN BTC
Salon bo v poletnih mesecih odprt ob četrtkih od 10-17 h.