041 670 917

savnegregor@siol.net

prikaži zemljevid

PRIBOR & DELI ZA SAVNE

Nadgradnja savne

Vašo savno lahko nadgradite z mnogimi dodatki za učinkovitejše delovanje in boljšo izkušnjo.

Solni uparjalnik z intenzivnim delovanjem

Solni kamni za dobro počutje. Pri tem sistemu se nerjavni nastavek namesti direktno na uparjalnik. Preko uparjalnega sistema peči nastaja para, ki vstopa preko nerjavne cevi v uparjalno posodo napolnjeno s solnimi kamni. Preko stalnega izpiranja solnih kamnov s paro nastaja v savni ozračje z vsebnostjo drobnih delcev soli od pet do sedem odstotkov. Lonec uparjalnika iz naravne žgane gline v rdeči in bež barvi.

Set za nadgradnjo vsake peči za savno

Odličen dodatek za vašo savno. Nerjavni cilinder se vstavi med kamne, ki so v peči in se napolni s ca. 1 litrom vode. Zaradi segrevanja peči nastaja para, ki vstopa v posodo naponjeno s solnimi kamni preko luknjičastega dna posode. Para obogatena z drobnimi delci soli se nato enakomerno razširi po savni. Lonec uparjalnika iz naravne žgane gline v rdeči in bež barvi.

Infrardeči grelci za savno

Naredite iz vaše savne infrardečo kabino. Naš razvojni oddelek je razvil infrardeče površinske grelce, ki jih je zelo enostavno vgraditi v finsko savno. Kar je še bolj pomembno, pa je to, da lahko infra grelci sedaj delujejo hkrati z vklopljeno pečjo v finski savni. Tako dobite odlično kombinacijo infra – finske savne, seveda pa lahko po želji uporabljate le eno ali drugo. Enostavna montaža ter uporaba brez omejitev potrjujeta kvaliteto tega izdelka. Na voljo so BASIS Set za 2 x 2 m savne, posamezni grelci standardnih velikosti, kot tudi individualne izvedbe

LED-barvne luči

Odličen dodatek za vašo savno. Naše posebej intenzivne LED barvne luči iz serije SION so namenjene za savne do temperature 125 °C, in tudi za bio savno z večjo vlažnostjo. Barve se izbirajo preko daljinskega upravljalnika posamično ali z avtomatskim potekom menjave barv.

Vse to in še mnogo več.

Katalog pribora in delov
Aktualne objave
ČETRTEK 28.03.2024 RAZSTAVNI SALON BTC ZAPRT
Cenjene stranke obveščamo, da bo razstavni salon BTC Ljubljana v četrtek 28.3.2024 zaprt zaradi bolniške odsotnosti. Hvala za razumevanje.
DELOVNI ČAS SALONA BTC BOŽIČNO NOVOLETNI PRAZNIKI
Cenjene stranke obveščamo, da bo salon savn INFRAWORLD v BTC LJ zaprt od 24.12.2023 do 08.01.2024. Prvi obratovalni dan v novem letu je torek, 09.01.2024.
DELOVNI ČAS SALONA BTC LJ JUNIJ 2023 - LETNI DOPUST
Cenjene stranke obveščamo, da bo razstavni salon savn Infraworld v BTC Ljubljana zaradi letnega dopusta zaprt od 08.06.2023. Salon bo ponovno odprt v četrtek, 29.06.2023. Hvala za razumevanje.