041 670 917

savnegregor@siol.net

prikaži zemljevid

PRIBOR & DELI ZA SAVNE

AQUATHERM - OS SET S SOLNIM UPARJALNIKOM

-15 %
Infrasteam 750 OS Set
Akcijska cena: 1,139,00 €
Redna cena: 1,340,00 €
Uparjalnik Aquatherm 750 s Sole-Therme Pur solnim uporajalnikom, kot pri TrioSol savnah. Samo v povezavi s Triocontrol kontrolno enoto.

Aquatherm OS Set, art.št.: B6688
Uparjalnik Aquatherm 750 (art.št.B6649OS) s Sole-Therme Pur solnim upajalnikom (art.št. B6655-1).Lonec natur, rdeč, 2 kg solnih kamnov, montažna plošča za stensko ali kotno montažo. Delovanje izključno v povezavi s kontrolno enoto Triocontrol kot pri TrioSol savnah. Naknadna vgradnja: pri naknadni vgradnji v obstoječo infrardečo kabino se o možnosti posvetujte z vašim prodajalcem ali proizvajalcem.

Zdravilni učinki soli

Sol je vsestranski talent. Že stoletja se kožna in dihalna obolenjazdravijo s pomočjo soli v različnih oblikah. Terapija, pri kateri se vdihavajo drobni delci soli, se imenuje haloterapija. Haloterapija ima blagodejen učinek na dihala, izboljšuje pa tudi splošno počutje. Mikrodelci soli v zraku zmehčajo sluz, očistijo in razkužijo dihalne poti ter tako preprečujejo vnetja. Haloterapija lajša raznovrstne bolezni dihal, kot so astma, kronični bronhitis in cistična fibroza. Uporablja se tudi ob tazličnih alergijah in vnetju ušes. Inhalacija soli je optimalna tudi za otroke, saj je uporaba nemoteča in brez stranskih učinkov, še posebej pa se izkaže pri zdravljenju prehladnih obolenj. Dermatologi zdravijo kožne bolezni, kot so nevrodermitis, akne in luskavica med drugim tudi s soljo - njeno antibakterijsko in protivnetno delovanje pomaga pri izboljšanju prizadetih območij kože.

Kombinirajte sol z zelišči

Kombinacija soli in zelišč zelo blagodejno vpliva na telo in duha. Enostavno položite polno pest posušenih zelišč
(npr.kamilice, žajbelj, melisa, sivka, timijan, hmelj, kopriva, seno ...) ali posebne Infraworld vrečke z zelišči na solne
kamne – tako nastane naraven, prijetno dišeč in obogaten vonj, ki prijetno klimo v savni še izboljša. Preko pare, ki nastaja
se snovi v zeliščih vežejo in dosegajo svoj zdravilni učinek. Nežno, sproščujoče, blagodejno.
Bild S4Sole-Therme-PurInfrasteam 750 OS Set

Vas zanima več?


Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
Aktualne objave
DELOVNI ČAS SALONA BTC LJ JUNIJ 2023 - LETNI DOPUST
Cenjene stranke obveščamo, da bo razstavni salon savn Infraworld v BTC Ljubljana zaradi letnega dopusta zaprt od 08.06.2023. Salon bo ponovno odprt v četrtek, 29.06.2023. Hvala za razumevanje.
DELOVNI ČAS SALONA BTC BOŽIČNO NOVOLETNI PRAZNIKI
Cenjene stranke obveščamo, da bo salon savn INFRAWORLD v BTC LJ zaprt od 24.12.2021 do 03.01.2022. Prvi obratovalni dan v novem letu je torek, 04.02.2022.
NOV KATALOG SAVN IN OPREME ZA SAVNE INFRAWORLD 2020/21
Izšel je nov katalog savn in opreme za wellness. Zagotovite si svoj izvod.