041 670 917

savnegregor@siol.net

prikaži zemljevid

PRIBOR & DELI ZA SAVNE

SOLNI UPARJALNIK SOLE AQUA PREMIUM

-10 %
Sole Aqua Premium_S60
Akcijska cena: 272,00 €
Redna cena: 303,00 €
Odličen pripravek za nadgradnjo finske savne - kompatibilen z vsako pečjo za finsko savno. Premium - s snemljivim cilindrom. Lonec iz naravne gline rdeč ali bež.

Nerjavni cilinder se preprosto postavi na grelne spirale ter obloži z kamenjem. V cilinder se nalije voda, na cilinder pa postavi naluknjana glinena posoda napolnjena s kamni himalajske soli.Uporaba zelo blagodejno vpliva na dihala, prav tako pa je zelo koristna tudi za kožo.
Na sol se lahko položijo suha zelišča, suho sadje, rožni listi ali čaj, kar pomeni, da lahko pozabite na eterična olja - imate najbolj naravno in koristno aromaterapijo.
Mere:
vstavek: Ø100 mm, H: 150 mm
cilinder: Ø100 mm, Ø200 mm, H: 200 mm
uparjalna posoda: Ø200 mm, H: 100 mm

Zdravilni učinki soli

Sol je vsestranski talent. Že stoletja se kožna in dihalna obolenja zdravijo s pomočjo soli v različnih oblikah. Terapija, pri kateri se vdihavajo drobni delci soli, se imenuje solna terapija. Solna terapija ima blagodejen učinek na dihala, izboljšuje pa tudi splošno počutje. Mikrodelci soli v zraku zmehčajo sluz, očistijo in razkužijo dihalne poti ter tako preprečujejo vnetja. Solna terapija lajša raznovrstne bolezni dihal, kot so astma, kronični bronhitis in cistična fibroza. Uporablja se tudi ob tazličnih alergijah in vnetju ušes. Inhalacija soli je optimalna tudi za otroke, saj je uporaba nemoteča in brez stranskih učinkov, še posebej pa se izkaže pri zdravljenju prehladnih obolenj. Dermatologi zdravijo kožne bolezni, kot so nevrodermitis, akne in luskavica med drugim tudi s soljo - njeno antibakterijsko in protivnetno delovanje pomaga pri izboljšanju prizadetih območij kože.

Kombinirajte sol z zelišči

Kombinacija soli in zelišč zelo blagodejno vpliva na telo in duha. Enostavno položite polno pest posušenih zelišč
(npr.kamilice, žajbelj, melisa, sivka, timijan, hmelj, kopriva, seno ...) ali posebne Infraworld vrečke z zelišči na solne
kamne – tako nastane naraven, prijetno dišeč in obogaten vonj, ki prijetno klimo v savni še izboljša. Preko pare, ki nastaja
se snovi v zeliščih vežejo in dosegajo svoj zdravilni učinek. Nežno, sproščujoče, blagodejno.
 
Bild S4Sole Aqua Premium_S6Sole-Aqua Premium

Vas zanima več?


Sporočilo ni poslano. Prosimo, izpolnite vsa polja.
Aktualne objave
ČETRTEK 28.03.2024 RAZSTAVNI SALON BTC ZAPRT
Cenjene stranke obveščamo, da bo razstavni salon BTC Ljubljana v četrtek 28.3.2024 zaprt zaradi bolniške odsotnosti. Hvala za razumevanje.
DELOVNI ČAS SALONA BTC BOŽIČNO NOVOLETNI PRAZNIKI
Cenjene stranke obveščamo, da bo salon savn INFRAWORLD v BTC LJ zaprt od 24.12.2023 do 08.01.2024. Prvi obratovalni dan v novem letu je torek, 09.01.2024.
DELOVNI ČAS SALONA BTC LJ JUNIJ 2023 - LETNI DOPUST
Cenjene stranke obveščamo, da bo razstavni salon savn Infraworld v BTC Ljubljana zaradi letnega dopusta zaprt od 08.06.2023. Salon bo ponovno odprt v četrtek, 29.06.2023. Hvala za razumevanje.